introduksjon


dette er vel introduksjonen til denne bloggen

3 kommentarer

Tina vaako

13.09.2017 kl.04:54

Av erfaring så ville jeg ikke gravd meg ned selv om det er kjipt akkurat nå. Ville prøvd å leve som normalt å ikke skape nye uvaner om du kjønner. Har levd med depresjon i mange mange år å jeg sitter fast i en ond sirkel alt skal gjøres i morgen, sover hele dagen, gamer hele natten, møter ikke venner eller familie osv.. å man blir bare mer deprimert jo mer man får disse uvanene.. du får bare ta en dag om gangen, prøve å leve som normalt å ikke skli helt ut og det viktigste ta vare på deg selv :)

Tina vaako

15.09.2017 kl.22:05

glemte å spørre åssen oppsett er det du har som du filmer med? å hva krever det av pcen? kunne kanskje tenkt meg noe sånt seinere når man spiller overwatch når man har bedre selvbilde xD likte oppsettet ditt :) unnskyld vist det ikke passer inn med sånne spm siden du sliter litt :/ håper du får en fin helg ihvertfall :)

dilutiongamer

16.09.2017 kl.10:31

Tina vaako: det er ikke noe problem :D 2 kameraer krever ikke så mye av dataen din, hvis dataen og internettet ditt kan streame spill helt fint gjør ikke et kamera ekstra store forskjellen :)

Skriv en ny kommentar

dilutiongamer

dilutiongamer

27, Sandefjord

Kategorier

Arkiv

hits